Dulasta Metaalbewerking B.V.

by Thirza Beunk

Bij Dulasta maken ze onderdelen van staal die worden gebruikt in de bouw, voor de infrastructuur, kraan- en machinebouw, off-shore/olie, gas en wind, scheepsbouw en transport. Ze leveren gesneden en gezet plaatwerk, maar ook (robot)gelaste complexe stalen componenten.

Wat heb je daaraan?
De stalen halffabricaten en componenten van Dulasta worden door andere bedrijven gemonteerd in hun producten. Bijvoorbeeld giekdelen voor autolaadkranen of stalen bumpers voor defensievoertuigen. Ook maken ze grote onderdelen voor windmolens of bruggen.

Wat doe je hier als stagiair(e)?
Dulasta doet alle metaalbewerkingen in eigen huis. Als stagiair mag je op alle afdelingen en bij alle bewerkingen meewerken: van het snijden van onderdelen uit een plaat met CNC-gestuurde machines, tot het lassen met een robot. Zo kaan je kennis met alle kanten van staal bewerken en kun je zelf ontdekken wat je het leukst vindt om te doen.

Wat is daar leuk/bijzonder aan?
Bij Dulasta werken we met de nieuwste technieken voor metaalbewerking. Je gaat aan de slag met kleine machines, maar ook met de grootste kantbanken en lasrobots die er in Nederland zijn!

Wat heb je daarvoor nodig?
Technisch inzicht, een positieve mentaliteit, een leergierige houding en geen angst om je handen uit de mouwen te steken.

Wat moet je doen als dit je wel wat lijkt?
Als stagiair krijg je een vaste praktijkbegeleider voor professionele hulp en ondersteuning. Voor een stage kun je mailen naar m.pekkeriet@dulasta.nl of appen/bellen naar 06-823 04 001.

Lees ook