Machinefabriek Boessenkool

by Thirza Beunk

Bij Machinefabriek Boessenkool maken ze vooral lekker grote producten van metaal. Dingen die worden gebruikt in bijvoorbeeld de medisch, voedsel- of olie- en gasindustrie en in onderzoekscentra.

Wat heb je daaraan?
Boessenkool maakt producten die de wereld verbeteren. Zo heeft het bedrijf meegewerkt aan de deeltjesversneller van CERN, een elektrische tractor en maakten ze onderdelen voor het New York Wheel.

Wat doe je hier al stagiair(e)?
Lassen, verspanen, ontwerpen, monteren, bouwen van besturingen, software schrijven, machines bouwen, marktstudie uitvoeren, CE-certificeringen begeleiden en uitvoeren. Kortom, bij Boessenkool is van alles te doen!

Wat is daar leuk/bijzonder aan?
Machinefabriek Boessenkool is een veelzijdig bedrijf met allerlei disciplines. Je krijgt veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. Never a dull moment!

Wat heb je daarvoor nodig?
Je moet kunnen lassen of verspanen of enige kennis hebben van werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek, ICT en/of natuurkunde of technische bedrijfskunde.

Wat moet je doen als dit je wel wat lijkt?
Wil je een superstage, een boeiend afstudeerproject of een geweldige baan? Dan moet je zeker contact opnemen met Ellen van er Steege: ellen@boessenkool.com of 0546-488800.

Lees ook