Ter Hoek vonkerosie

by Thirza Beunk

Bij Ter Hoek maken ze producten voor de medische wereld, de lucht- en ruimtevaart en bedrijven die chips maken. Hiervoor gebruiken ze technieken als vonkerosie, PECM en LMJ, waarmee metaal heel precies bewerkt kan worden.

Wat heb je daaraan?
Met de onderdelen die ze bij Ter Hoek maken kunnen oogoperaties worden uitgevoerd, vliegtuigen vliegen en kunnen satellieten de juiste gegevens verzamelen.

Wat doe je hier als stagiair(e)?
Als stagiair leer je hier hoe de technieken werken en hoe je de machines moet bedienen. Heel belangrijk is ook het nameten van de producten, zodat je zeker weet dat het product goed is.

Wat is daar leuk/bijzonder aan?
Je leert technieken die niet veel voorkomen en zeer specialistisch zijn. En je werkt in een superleuk en dynamisch bedrijf. De focus ligt hier op de mensen.

Wat heb je daarvoor nodig?
Je moet oog voor detail hebben, heel nauwkeurig werken. Een technische opleiding is een voordeel, maar het meeste leer je bij Ter Hoek.

Wat moet je doen als dit je wel wat lijkt?
Contact opnemen via e-mail of telefoon. Je kunt vragen naar Willen Jan of naar Annelien voor een afspraak. Kijk voor de gegevens op www.terhoek.com.

ter-hoek-tskills

Lees ook