Giovanni laat de vonken eraf spatten bij Tosec!

by nltskill-bathumi

Iets moois maken uit staal? Laat dat maar aan de mensen van Tosec over! In deze fabriek worden stalen platen omgetoverd tot allerlei onderdelen. Van houders voor een iPad tot onderdelen voor graafmachines of bouwkranen bijvoorbeeld.

Hier kunnen ze iedereen gebruiken die interesse heeft om te werken met metaal. Of het nou gaat om snijden, zetten of frezen. Ook zien ze erg graag mensen komen die kunnen lassen. Mensen zoals Giovanni.

Met slim laswerk kun je echt alles in elkaar zetten!

“Inmiddels heb ik mijn diploma op zak en heb ik dus ook meteen een baan. Het is leuk werk waarin je je creativiteit goed kwijt kunt. Ieder product dat je moet maken, is weer anders. De sfeer is hier goed en ze waarderen het erg als je meedenkt over hoe je iets het beste kunt aanpakken.”

“Nu ben ik bezig met een lekbak voor een datacentrum. Dat product komt onder een koelunit te staan. Als daar water uit lekt, mag dat natuurlijk niet in de servers komen. De lassen die ik in de bak maak, moeten dus honderd procent waterdicht zijn. Morgen ben ik weer bezig met iets anders. Dat houdt het werk afwisselend en leuk!”

Tip voor jou:
Bij Tosec kun je alle kanten op. Je krijg hier de ruimte om te ontdekken welk werk het beste bij je past. Zo kun je starten als lasser, maar later aan het werk gaan als CNC-operator al je denkt dat dat beter bij je past. 

Check dit!
Tosec kan altijd gemotiveerde leerlingen, stagiairs en nieuwe medewerkers gebruiken. Enthousiast? Ga dan snel naar www.tosec.nl. Er zijn flink wat beroepen binnen de techniek waar jongen mensen dringend nodig zijn. Bij deze 10 beroepen in de techniek zitten ze op jongeren te wachten!

Lees ook